tirsdag den 30. december 2014

Ngarua Caves og Gecko Cinema.

Hej igen! :-)
Ngarua Caves.
Siden sidst har det været lidt stille. Lørdag tog vi til Stephens Bay og blev godt stegte. Søndag var vejret ikke så godt og vi lavede ikke det helt store. Mandag sad Hanne og jeg hjemme indtil klokken 13, hvor vi blev enige om at der skulle ske et eller andet. Vi ringede til Ngarua caves og spurgte om de havde plads på en tur, så vi kunne komme med. Vi kunne nå det til klokken 14 sagde hun. Så tyveminutter over 13 kørte vi afsted mod Ngarua Caves. Vi nåede derop til klokken 14, og var de eneste to som skulle med på turen igennem grotten. Det var rigtig spændende, og virkelig flot. Det var super dejligt at vi var de enete to, fordi så kunne vi bare gå i vores tempo og spørge om det vi gerne ville vide noget mere om. Guiden fortalte at der i grotten konstant er 11 grader. lige meget om solen skinner eller det sner udenfor. På et tidspunkt, hvis der ikke var turister der blev ved med at komme igennem grotten, ville den lukke helt sammen om mange, mange, mange år. Det var rigtig flot og spændende. Helt klart et besøg værd hvis man er på disse kanter. Der er kommet et par billeder ind i albummet. https://plus.google.com/photos/116234188845638773150/albums/60925

Gecko cinema.
I aftes var Hanne og jeg i biffen med Lisa og Flemming. Vi var inde og se en film der hedder Nightcrawler. Biografen var rigtig hyggelig, egentlig bare en projekter på et lærred. Sæderne var sofaer og lænestole. Det var næsten som at sidde der hjemme, bortset fra at "TV'et" var meget større. Vi prøvede at tage et billede, men dette var det bedste der kom ud af det.
Filmen var god. Det var en thriller, og selvom det ikke er min fortrukne genre, var filmen faktisk god. Den var også meget mærkelig. Den handler om en mand (spillet af Jake Gyllenhall) som bliver besat af at få den gode historie i kassen først. Han gør alt hvad han kan, for at få de gode billeder, og gør også mere end hvad de fleste ville gøre. Filmen kan anbefales, hvis den stadig kører derhjemme. ;-)

Det næste indlæg bliver om vores nordøs tur som ikke ligger så langt ude i fremtiden, og lidt om hvordan nytåret er gået hernede. :-)

Godt nytår, pas på jer selv. Vi ses i 2015! :-)

xx Melanie


Ingen kommentarer:

Send en kommentar