torsdag den 18. december 2014

18. December. Planlægning og gåtur.

I dag sov Hanne og jeg rigtig længe. Vi sov helt til klokken 11 hvor Hannes farbror, som havde fri pga regnvejr, kom og spurgte om vi var vågne. Så stod vi op, spiste morgenmad og gik en tur nd i Motueka by, for at få et simkort til min mobil.

Da vi kom hjem satte vi os til at planlægge hvad vi gerne ville se på nordøen, Flemming, Hannes farbror, havde taget nogle brocurer med hjem til os, så vi havde noget at kigge i, ud over vores bøger. Vi skrev en liste over hvilke byer vi skulle til, og hvad vi gerne ville se og prøve der.
Vi kom så langt, at vi faktisk blev færdige med listen over nordøen. Nu skal vi i gang med sydøen. På nordøen er vi lidt begrænset fordi vi skal med bus rundt, på sydøen er vi lidt mere "frie" til at gøre hvad vi vil, fordi der skal vi køre rundt i bil selv. Vi glæder os super meget, det bliver helt vildt fedt!

Til aften tog Hanne, Lisa, Flemming og jeg, Buster med ud til stranden. Solen skinner igen hernede og vejret var virkelig lækkert ude ved stranden. Himlen var mere eller mindre blå over det hele, på nær lidt skyer som gjorde det svært at se bjergene i baggrunden. Men lækkert var det, med en lang gåtur, igen.

Jeg håber I har fået lidt sne der hjemme, det er så hyggeligt. :-)

Glædelig attende december.

xx Melanie

Ingen kommentarer:

Send en kommentar