onsdag den 17. december 2014

17. december. Regnvejr, planlægning og Partners.

I dag stod dagen på afslapning igen. Men i dag, blandet med lidt regnvejr. Det begyndte at regne omkring 11-12 tiden og fortsatte ellers hele dagen, og det regner stadig.
Derfor besluttede Hanne og jeg, da vi alligevel ikke kunne være udenfor og nyde solen, at vi lige så godt kunne sidde indenfor og lave lidt "papir arbejde". Dette resulterede i, at vi har styr på det meste af vores tur på nordøen, vi mangler at finde ud af, hvad vi har lyst til at se i Auckland og hvad der er at se de andre steder vi kommer forbi.

Efter aftensmad spillede vi et spil hjemmelavet Partners, Lisa, Flemming, Hanne og jeg. Og lilla og grøn vandt igen! Det er Hanne og mig. :-P Vi har spillet det to gange, og Hanne og jeg har vundet begge gange. Det var dog mere lige denne gang, end det var sidst vi spillede. Hvilket bare er super, det gør det lidt sjovere at spille.

Men det er hvad dagen er blevet brugt på, og nu vil vi gå i seng. Forhåbentlig er vejret bedre i morgen, så vi måske kan komme ud og gå en lille tur om ikke andet. Men hvis det regner, hvlket de siger det skal gøre, så skal vi planlægge resten af nordøen og forhåbentlig have gang i at arbejde med sydøen. Og så får vi svar på hvad der er galt med Hannes bil i morgen, de kunne ikke få den til at starte henne hos mekanikeren, så det er lidt noget skidt. Men vi krydser fingre på at den bliver klar til februar.

Glædelig syttende december.

xx Melanie.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar